vogeltjespakket 4 met patroon en stof

Nu bij Dairoosy:
Compleet Pakket om zelf vogel slinger te maken.
Dit pakket bevat voldoende om 6 vogeltjes te maken


Inhoud pakket
-patroon met duidelijke beschrijving.
-Stoffen icl. de achterkant
ivm het versturen per brievenbuspost bevat dit pakket geen vulling

Dit pakketjes is ook in andere kleurcombinaties te verkrijgen, kijk hiervoor bij mijn advertenties (zoek op Dairoosy) of mail voor de website. Verzenden kan, kosten voor de koper. (natuurlijk berekenen wij het PostNL tarief en geen extra kosten, de verzendkosten staan hieronder per soort pakketje vermeld hoeveel het per pakketje is kan als pakketpost worden verzonden) Ophalen in Enschede is ook mogelijk.

De verzendkosten zijn de volgende:
-pakket vogeltjes, hartjes NL 1,00 BE 1,70
-pakket hartjestas NL 1,50 BE 2,55
-pakket boxkleed, jurkje, quiltje NL 2,00 BE 3,40
-pakket kubuspuzzel NL 6,75 BE 13,00
Voor een s nelle afhandeling zijn er bij ons meerdere mogelijkheden, via de website is er te betalen via i-deal en paypal, ook is dit hier mogelijk. We kunnen indien gewenst een betaallink van i-deal sturen of een betaalverzoek via paypal. Helaas zijn bij deze opties wel kosten aan verbonden (anders moeten we de prijzen verhogen van onze producten, en we willen een zo laag mogelijke prijs hanteren voor degenen die van deze opties geen gebruik willen maken) voor i-deal is dit 1,20 per betaling en voor paypal is dit 0,35 en 3,4 % van het totaalbedrag. Wel is het voordeel dat er dan binnen 24 uur verzonden wordt door ons.

Op mijn website kunt u direct bestellen. De website wordt regelmatig uitgebreid. Wilt u meer informatie over mijn website, mail me dan. U kunt natuurlijk ook bij al mijn advertenties kijken (door te zoeken op dairoosy) voor een indruk van wat we hebben (niet alles staat hier). Het kan voorkomen dat onze mail in uw ongewenste mail terecht komt of zelfs geblokke erd wordt wanneer u niet binnen 2 dagen reactie heeft van ons dan is er wat misgegaan, gelieve dan ons een mailtje te sturen.

Natuurlijk is ons sortiment veel groter. Ons sortiment blijft steeds groeien maar hieronder nog een kleine opsomming van onze artikelen:
boxkleden, magische kubussen, grijpballen, muziekdoosjes, kinderkleding, bolletjeskussens, figuurkralen, letterkralen, haarknipjes, bottle caps, bottlecap afbeeldingen, Fat Quarters, setjes Fat Quuarters, en meer dan 80 verschillende setjes stof

Groetjes Dairoosy
meer info

0 reacties:

Een reactie posten

Zoeken op Kledingpatronen

Laatst toegevoegd

Blogger WidgetsRecent Posts Widget for Blogger